Работно

Време


Понеделник - Петок: 08:00 - 20:00
Сабота: 08:00 - 15:00
Празници: Не работиме

Влечна Служба

078 255 394

Биди и ти дел од ПСС семејството!

Стани член на ПСС клубот и уживај во многуте придобивки од членството!

Нашата стручност, одличниот квалитет кој го постигнуваме со големиот професионализам и секако љубезноста на нашите вработени, секојдневно ја потврдуваат НАШИТЕ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ. Нашите тимови се составени од млади и енергични експерти кои со посветеноста кон работата секојдневно се стремат кон совршенство. НИЕ НЕ ИМПРОВИЗИРАМЕ!

Ние сме доверлива и докажана компанија, а како потврда за тоа е се поголемиот број на наши клинети, и тој број секојдневно се зголемува. СО НАС СОРАБОТКАТА Е ДОЛГОТРАЈНА!

Најново
  • Лансирана новата веб-страница на ПСС

    Ја лансиравме нашата нова веб страница! Најдете ги сите информации кои ви се потребни, видете што е потребно за да добиете возачка дозвола, да го регистрирате вашето возило, или што и да е друго за кое би моежел да ви помогнеме! Добредојдовте!


    Прочитај Повеќе
  • Сертификат за авто такси возачи.

    ПСС нуди услуга за сертификација на такси-возачи! Според новите правила пропишани од градоначалникот на Скопје потребен е сертификат за авто такси возачи!


    Прочитај Повеќе