Power Sport System - Кол-Центар

  • ПОТРЕБНИ ВИ СЕ ИНФОРМАЦИИ!? 
  • САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ КОЛКУ ЌЕ ВЕ ЧИНИ РЕГИСТРАЦИЈАТА НА ВАШЕТО ВОЗИЛО?
  • САКАТЕ ДА НАПРАВИТЕ ХОМОЛОГАЦИЈА?
  • НЕМАТЕ ВОЗАЧКА ДОЗВОЛА?
  • ПОТРЕБНО ВИ Е ОСИГУРУВАЊЕ?
  • ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ РЕДОВЕН СЕРВИС НА ВАШИОТ АВТОМОБИЛ?

И УШТЕ МНОГУ ДРУГИ ПРАШАЊА КОИ ЌЕ ВИ БИДАТ ОДГОВОРЕНИ - ЈАВЕТЕ СЕ ОД БИЛО КОЈ МОБИЛЕН ОПЕРАТОР ИЛИ ФИКСЕН ТЕЛЕФОН НА 15-800 БЕЗ НИКАКОВ ПРЕФИКС 

ЌЕ ДОБИЕТЕ ОДГОВОР ОД НАШИТЕ ОПЕРАТОРИ НА СИТЕ ВАШИ ПРАШАЊА, ЗА УСЛУГИТЕ КОИ ВИ ГИ НУДИМЕ ВО НАШИТЕ СТАНИЦИ ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД.

ПСС - POWER SPORT SYSTEM

СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС И ВАШАТА БЕЗБЕДНОСТ !