Препорачај пријател
Известување за постапување
  • Понеделник - Петок
  • 08:00 - 20:00
Авто Школа
23/12/2011
Отворена е авто школата  на PSS на Зајчев Рид.
ФОТО ГАЛЕРИЈА

              Добродојдовте во                       POWER SPORT SYSTEMНашата стучност, одличниот квалитет кој го постигнуваме со големиот професионализам и секако  љубезноста на нашите вработени, секојдневно ја потврдуваат НАШИТЕ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ.

Нашите тимови се составени од млади и енергични експерти кои со посветеноста кон работата секојдневно се стремат кон совршенство. НИЕ НЕ ИМПРОВИЗИРАМЕ!

Ние сме доверлива и докажана компанија, а како потврда за тоа е се поголемиот број на наши клинети, кој број секојдневно се зголемува.  СО НАС СОРАБОТКАТА Е ДОЛГОТРАЈНА! 


Колку сте задоволни од услугата во станиците за технички преглед ПССОдговор  Резултати